12:45

Hovslätts IK 1

Referat

Referat: Gränna AIS - Hovslätts IK 1

Vi taggar till ordentligt innan match och det ger resultat, vi leder med 2-0 efter 30 sekunder!! Det visar sig att det var rätt viktiga mål, för den marginalen håller vi matchen ut. Trots att Gränna snabbt kvitterar till 2-2. Men vi svarar med att göra 3-2 efter ca 5 minuter, hur ska detta sluta tänker vi? Dock inga mer mål denna period. Det fortsätter i andra perioden med högt tempo och bra spel och spelet böljar fram och tillbaka. Vi vinner perioden med 2-1 och har ledning med 5-3 inför sista. Matchen är dock relativ jämn, med ett litet spelövertag för oss. Gränna är dock tuffa så en säker ledning är det inte. Men vi får en kanoninledning i sista och går snabbt fram till 7-3, riktigt skönt och vi spelar riktigt bra här. Men det går inte att slappna av i innebandy för det går snabbt och helt plötsligt har Gränna reducerat till 7-5 med ca fem minuter kvar. Lite nerv, men då gör vi snabbt mycket viktiga 8-5 och vi kontrollerar sedan matchen i slutet och den är vunnen.

Vi vinner matchen helt rättvist (tycker vi) med 8-6 (3-2,2-1,3-3), men Gränna är bra och tuffa att spela emot. En kanonmatch!